Gaziantep

Gaziantep'teki cinayet

00:10 20 Mayıs 2016
Gaziantep'teki cinayet

Gaziantep'te, Suriyeli anne ile oğlunun öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 kişi, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'nde bir sitenin 5'inci katında önceki gün Suriyeli Ghada Shekhousi (49) ile oğlu Muhammed Nour'un (11) bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Olayın ardından Hatay ve Gaziantep'te düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan Shekhousi'nin kocasının diğer eşi Khanah B. (50) ile Hani R. (28), Masoud A. (41) ve Muhammed H'nin (28) İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Şehitkamil Devlet Hastanesinde sağlık kontrolündün geçirilen zanlılar, mahkemeye sevk edildi. Zanlılar, "kasten adam öldürmek" ile "cinayete yardım ve yataklık" suçlarından tutuklandı.

Akkent Mahallesi'nde bir sitenin 5'inci katında önceki gün Ghada Shekhousi ile oğlu Muhammed Nour, bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Polis, Gaziantep ve Hatay'da düzenlediği operasyonla Shekhousi'nin kocasının diğer eşi Khanah B. (50) ile Hani R. (28), Masoud A. (41) ve Muhammed H'yi (28) gözaltına almıştı. Shekhousi ile oğlu Nour, dün toprağa verilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.