Gaziantep

Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü

12:49 23 Mayıs 2016
Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü

Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Aslan, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Aslan, Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü dolayısıyla AA muhabirine yaptığı açıklamada, teşkilatın çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.

Çağın teknolojik gerekliliklerine uygun inovasyon çalışmaları yürüttükleri belirten Aslan, "Her yıl ülke nüfusunun yaklaşık yüzde 25'i tapu ve kadastro hizmetlerinden faydalanıyor. Bunun yanı sıra birçok kamu kurum ve kuruluşuyla özel hukuk tüzel kişiliklerine de hizmet sunumu yapılıyor. Kurumumuz, çalışmalarıyla geldiği nokta itibariyle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran projelere imza atmıştır. Tüm projelerimiz ve faaliyetlerimizle Türkiye genelindeki tapu ve kadastro birimlerimizi, vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla geldiği ve ayrılırken de memnuniyetle ayrıldığı birimler haline getirmeye gayret etmekteyiz." diye konuştu.

Aslan, Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis'te toplam 27 müdürlükte hizmet verdiklerini kaydetti.

Öte yandan Bölge Müdürlüğü binasında "Osmanlı'dan Günümüze Gaziantep'te Tapu ve Kadastro" adlı sergi açıldı. Sergiyi, Mehmet Nuri Horoz Lojistik Meslek Lisesi Harita ve Tapu Kadastro Bölümü öğrencileri gezdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.