Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da transfer

21:00 08 Temmuz 2016
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da transfer

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sportif direktör Ali Güneş, teknik direktör Bülent Bölükbaşı ile sözleşme imzaladı, iç transferde ise takım kaptanı Erdal Güneş ile yeniden anlaştı.

Kulüp başkanı Osman Toprak, GASKİ Spor Tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, aile yapısının bulunduğu kulübün önemli parçalarından olan Erdal Güneş ile yeni sezonda da devam edeceklerini söyledi.

Erdal Güneş'in aileden biri olması nedeniyle imzanın biraz geciktiğini ifade eden Toprak, "Teknik direktör ve sportif direktörümüzle de yaklaşık 1 aydan beri çalışıyoruz. Onlar da bizim ailemizin parçası olduğu için koşullar konuşulmadan çalışmalar başladı ve imza bugüne nasip oldu." dedi.

Başarılı bir ekip olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Toprak, yeni sezonun takıma hayırlı olmasını diledi.

Ali Güneş ise son 2 sezondur kulübün gol yollarında sıkıntı yaşadığı yönünde tespitlerinin olduğunu belirterek, "Bu sezon bambaşka bir takım olmak istiyoruz. Bu konuda transferlerimizi gerçekleştirdik. İnşallah daha rahat gol atabilen bir ekip olmak için çalışacağız." diye konuştu.

Mavi-beyazlı ekibin kaptanlık görevini yürüten Erdal ise, geçen sezonki gibi takım arkadaşlarına yardımcı olabilmek için çaba göstereceğini vurguladı.

Açıklamaların ardından Ali Güneş, Bülent Bölükbaşı ve Erdal Güneş, kendilerini birer yıllığına Gaziantep ekibine bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.