Gaziantep

Güvenlik güçlerinden Başkan Tahmazoğlu'na mektup

14:07 10 Temmuz 2016
Güvenlik güçlerinden Başkan Tahmazoğlu'na mektup

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun Ramazan Bayramı öncesinde terörle mücadelede eden askerlerin görev yaptığı 127 karakola gönderdiği bayram tebrik kartlarına askerlerden cevap geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde bayram tebrik kartları göndererek güvenlik güçlerine moral vermişti. Terörle mücadele eden güvenlik güçleri, Başkan Tahmazoğlu'nun kendilerine gönderdiği bayram tebrik kartlarına cevap yazarak, teşekkür etti.

Ağrı'da görev yapan Uzman Çavuş Serdar Tamdemir, Tahmazoğlu'nun gönderdiği bayram tebrik kartlarının büyük bir moral kaynağı olduğunu belirterek, "Onurlu mesleğimin şerefi ve namusu zor geçen bugünlerimizde bizleri ayakta tutmaktadır. Kutsal Ramazan-ı Şerif'in hediyesi bayramımızı kutlamanız beni ve silah arkadaşlarımı onure etmiştir. Ben ve silah arkadaşlarım bayramınızı kutlar büyüklerimizin ellerinden öperiz." ifadelerini kullandı.

Barış Kayaoğlu isimli asker de bu zor dönemde hatırlanmaktan mutluluk duyduğunu kaydedederek, "Değerli büyüklerimizin bizleri düşünmesi ve hatırlaması gurur verici bir durumdur. Öksüz ve yetim tüm şehit ailelerinin ve bizi unutmayan her daim yanımızda olduğunu hissettiren değerli büyüklerimin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım." açıklamasında bulundu.

Topçu er Yakup Sil de vatan ve bayrak nöbetinde olmaktan onur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Kutsal vatani görevime yeni başlamama rağmen, zor geçen günlerimizde şerefli bayrağımızın gölgesi altında olmaktan çok mutluyum. Bu bayramı ailemden ayrı geçireceğim için üzgün olsam da vatanımın şerefini ve namusunu koruduğum için bir o kadar da sevinçliyim. Siz değerli büyüklerimin ellerinden öper Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım."

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde vatani görevini yapan Abdullah Çakmakçı da Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Ülkemizin bekası ve şanlı bayrağımızın göklerde özgürce dalgalanması için vatani görevimizi büyük bir onur ve gurur içerisinde yapıyoruz. Bu zorlu görevimizde bizleri yalnız bırakmayan, Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na selam olsun. Diyarbakır'dan teşekkürler, sevgiler, saygılar." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.