Gaziantep

Şahinbey Belediyesinden merdiven altı üretime baskın

15:30 13 Temmuz 2016
Şahinbey Belediyesinden merdiven altı üretime baskın

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri Perilikaya semtinde tuvaletle iç içe zeytinyağı üretimi yapılan bir depoya baskın yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların sağlıklı ürünler tüketebilmesi için sürekli denetimler yapan Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, merdiven altı tabir edilen bir üretim tesisine baskın düzenledi.

Baskında tuvaletin bulunduğu yerde zeytinyağı, salça, tahin ve baharat üretimi yapılan depoda tüketime elverişli olmayan ürünlere el koyuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın sağlığıyla oynanmasına asla izin vermeyeceklerini belirterek, "Biz vatandaşlarımıza hizmet için varız. Onlara sadece ev, asfalt, yol, kaldırım yapımı hizmeti vermiyoruz. Bizim için vatandaşlarımızın sağlığı önemlidir. Zabıta ekiplerimiz hijyenik olmayan işyerlerini ve ürünleri sürekli olarak denetliyorlar. Merdiven altı işletmelerle her zaman mücadele edeceğiz. Bu konuda kesinlikle taviz vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.