Gaziantep

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

18:18 16 Temmuz 2016
FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, "Ülkemize karşı hain planlar içinde olan, içeride ve dışarıda darbecilere destek verenlerin kirli oyunu milletimizin basiretiyle bozuldu." ifadelerini kullandı.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, milletin, büyüklüğüne yaraşır ve yakışır şekilde demokrasiye sahip çıktığını belirtti.

Darbecilerin, milletin ezici gücü karşısında kaybettiğini vurgulayan Konukoğlu, halkın oylarıyla iktidara gelen ve gücünü halktan alan demokratik bir hükümetin ancak sandıkta değişebileceğini aktardı.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde azınlık bir grup tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimini şiddetle kınadığını bildiren Konukoğlu, şunları kaydetti:

"Ülkemize karşı hain planlar içinde olan, içeride ve dışarıda darbecilere destek verenlerin kirli oyunu milletimizin basiretiyle bozuldu. Vatanına kasdeden hainlere karşı tek yürek olan aziz milletimiz ve Gaziantepliler, darbe teşebbüsüne en güzel cevabı verdi. Güçlü ve dik duruşuyla darbecilere izin vermeyen Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, mükemmel bir yönetim sergileyen Başbakan Binali Yıldırım başkanlığındaki tüm hükümet üyelerine ve tarihi bir dayanışma gösteren milletvekillerine şükranlarımı sunuyorum. Meydanı darbecilere bırakmayan kahraman Türk polisi başta olmak üzere tüm güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.