Gaziantep

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

17:43 17 Temmuz 2016
FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Gaziantep, Gaziantep olalı daha böyle bir kalabalık görmedi. Allah sizlerden razı olsun. Kadın, genç, yaşlı, çocuk demeden herkes demokrasiye sahip çıktı. Bu devlet, bu millet, bu bayrak bizim." ifadelerini kullandı.

Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, FETÖ darbe girişiminin ilk gününden beri Demokrasi Meydan'ından ayrılmayan vatandaşlara teşekkür etti.

Vatan hainlerinin adı ne olursa olsun birlik beraberlik içerisinde bunların hepsinin üstesinden geleceklerini vurgulayan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"FETÖ’nün uşakları Türkiye Büyük Millet Meclisine, hükümetine ve seçilmiş Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı bir darbe teşebbüsünde bulundular. Milletin adamı Adnan Menderes’i idam ettiler. Yine Milletin adamı Turgut Özal’ı zehirlediler. Ama Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı bu FETÖ'nün çetesine yedirmeyeceğiz. O karanlık saatlerde 161 şehit verdik. Polisimiz ve sivil vatandaşlarımız demokrasiye, millete, devlete sahip çıkmak için şehit oldular. Bu hainleri assak az gelir. Kurşuna dizsek az gelir. Allah’ın Kahhar ismiyle bunlar ebediyen cehennemde kahrı perişan olacaklar. Gaziantep, Gaziantep olalı daha böyle bir kalabalık görmedi. Allah sizlerden razı olsun. Kadın, genç, yaşlı, çocuk demeden herkes demokrasiye sahip çıktı. Bu devlet, bu millet, bu bayrak bizim. Olay anından beri demokrasi nöbeti tutan tüm halkımıza teşekkür ediyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.