Gaziantep

Cumhuriyet 93 yaşında

17:52 29 Ekim 2016
Cumhuriyet 93 yaşında

Şehitkamil Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında "25. Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları" düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Şehitkamil Belediye ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünce Allaben Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen yarışlara 12 spor kulübünden 580 sporcunun katıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yarışmaya katılan sporcuları ve Cumhuriyetin 93. yıl dönümünü kutladı.

Kurum olarak spora ve sporculara büyük önem verdiklerini ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"Yarışlara katılan tüm sporcu öğrencilerimizi ve onlara büyük destekler veren değerli velilerimizi gönülden kutluyorum. Bu gün yarışlarımızı daha coşkulu şekilde düzenlenmek isterdik ancak Hakkari Çukurca’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimiz var, bu nedenle müziksiz bir seremoni tercih ettik. Ancak bölücü hainlere fırsat vermek adına sportif organizasyonlarımıza devam ettireceğiz. Ben sportif organizasyonlara katılan tüm sporcu öğrencilerimize sporculuk hayatlarında başarılar diliyorum."

Programa, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete ile çok sayıda öğrenci̇ velisi katıldı.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.