Gaziantep

Başkan Tahmazoğlu lösemili çocukları ziyaret etti

14:23 03 Kasım 2016
Başkan Tahmazoğlu lösemili çocukları ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek moral verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mehmet Tahmazoğlu 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Tahmazoğlu, eğitimlerini hastanede sürdüren çocuklara oyuncak hediye etti, onlarla resim yaptı.

Buraya yapılan ziyaretlerin küçük hastaları çok memnun ettiğini ve onlara büyük bir moral kaynağı olduğunu aktaran Başkan Tahmazoğlu, duyarlı insanlara lösemi hastalarını ziyaret etmelerini önerdi.

Kanser hastaları içinde özellikle lösemi hastalarının sayısının oldukça fazla olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, "Başhekimimiz, doktorlarımız, hemşirelerimiz, hasta bakıcılarımız hastalarımızla çok yakından ilgileniyor. Gaziantep'te böyle bir hastanenin bulunması büyük bir şans. Buranın yapımında emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim, hastalarımıza acil şifalar versin." ifadelerini kullandı.

Tahmazoğlu, hasta çocukların ailelerine ve hastane personeline çiçek vererek, "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.