Gaziantep

Gaziantep'e yeni orman

14:40 28 Şubat 2017
Gaziantep'e yeni orman

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (GASKİ) Bağlarbaşı mevkinde 70 dönümlük alana GASKİ Ormanı kuruyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve personelin katılımıyla "GASKİ Ormanı"na ilk etapta 2 bin çam fidanı dikti.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, görevlerinin sadece kentin içme suyunu temin etmek ile kirli suyunu arındırmak olmadığını ifade etti.

GASKİ çalışanları olarak aslında birer çevreci de olduklarını belirten Sönmezler, "Bundan sonraki süreçte sosyal etkinliklere ağırlık vermek istiyoruz. Bu etkinliği arttırarak devam ettirmek istiyoruz. İnşallah tüm çalışanlarımızın yakınlarını da getirebileceği bir mekana kavuşmuş olacağız." ifadelerini kullandı.

Sönmezler, GASKİ olarak İstanbul Melen Çayı Projesi'nden sonra Türkiye'nin en büyük içme suyu projesini Düzbağ ile gerçekleştirdiklerini ayrıca, Asi ve Fırat Havzası'nda kirli su ile ilgili bazı projelerinin de bulunduğunu belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.