Gaziantep

GTO üyeleri için nefes kredisi limiti 150 bin liraya çıktı

14:44 02 Mart 2017
GTO üyeleri için nefes kredisi limiti 150 bin liraya çıktı

TOBB’un Denizbank ve Ziraat Bankası ortaklığında başlattığı Nefes Kredisi kampanyası kapsamında üyelerine yönelik olarak 10 milyon lira fon yaratan Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep için 100 bin lira olan kredi üst limitinin 150 bin liraya yükseltildiğini açıkladı.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, amaçlarının, üyelerinin finansman sorunlarına katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Hıdıroğlu, şunları kaydetti:

"KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak hedefi ile TOBB, Ziraat Bankası, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu arasında bir protokol imzalandı. Ülkedeki tüm Oda ve Borsaların katıldığı bu kampanyaya biz de GTO olarak 10 milyon liralık katkı sunduk. Böylece KOBİ vasfına sahip üyelerimizin Ziraat Bankası ya da Denizbank’tan kullanabilecekleri toplamda 110 milyon lira fon yaratıldı. Kampanya kapsamında teminat yetersizliği nedeniyle kredi alamayan KOBİ’lerimize de Kredi Garanti Fonu’nun kefil olması imkanı sağlandı. Şimdi Gaziantep için kredi üst limiti olarak belirlenen 100 bin liralık tutar da 150 bin liraya yükseltildi."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.