Gaziantep

Nurdağı'nda AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

18:29 05 Mart 2017
Nurdağı'nda AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti Nurdağı İlçe Başkanlığınca 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

Nurdağı Aslanlı Mahallesi'nde oluşturulan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ahmet Üzer, Abdulkadir Yüksel, Şamil Tayyar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Bali'nin katılımıyla yapıldı.

Milletvekili Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyümesini istemeyen güçlerin, bu coğrafyada hep kardeşi kardeşi kırdırmak istediğini belirtti.

Türkiye'nin bu oyunu bozduğunu dile getiren Erdoğan, vatandaşlardan referandumda "evet" oyu vermeleri için destek istedi.

Şamil Tayyar da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu ifade ederek, referandumun sonucunu, dünyanın her tarafındaki mazlum insanların da büyük bir heyecanla beklediğini anlattı.

Fatma Şahin ise darbelerin Türk halkının kaderi olmadığını belirterek, Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, MHP'nin merhum Genel Başkanı Alpaslan Türkeş ve 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın bu sistemin böyle gitmeyeceğini anlattığını, sistemdeki çift başlılığa vurgu yaptığını söyledi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci de Nurdağılıların referandumda büyük oranda "evet" diyeceğine güvendiğini belirtti.

Belediye Başkanı Yıldırır ise 16 Nisan'da yapılacak referandumda sadece cumhurbaşkanlığı sisteminin değil, Türkiye'nin ve çocukların geleceğinin oylanacağını kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.