Gaziantep

Gaziantep'ten kısa kısa

17:28 08 Mart 2017
Gaziantep'ten kısa kısa

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İslahiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Ramazan Yıldırım, SYDV İlçe Müdürü Ömer Faruk Uyanık, Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Özdemir ve her iki kurumun çalışanları katıldı.

İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı.

Ailenin önemine dikkati çeken Kaymakam Yıldırım, her mahallede sosyal hizmet uzmanının hizmet verdiğini, yaşlılara, engellilere, dul ve yetimlere, şiddete maruz kalan kadınlara, çocuklara yardımlar yapılırken inisiyatifin vatandaştan yana kullanıldığını belirtti.

Yıldırım, her iki kurumda görev yapanların sürekli sahada olmaları gerektiğini vurgulayarak, ulaşılmayan kesimlere el uzatılmasını istedi.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için de sosyal hizmet verildiğini belirten Kaymakam Yıldırım, aynı hassasiyetin burada da gösterilmesini ve çalışanların işlerini tam yapmalarını istedi.

SYDV Müdürü Uyanık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Özdemir de verilen hizmetlerle karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler verdi.

- Kaymakam Düzgün vatandaşlarla buluştu

Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün, Tüllüce, Atmalı, Ataköy, Tandır ve Demirciler mahallelerini ziyaret etti.

Buralarda vatandaşla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Düzgün, sorunların çözümü için gerekenleri yapacaklarını belirtti.

Düzgün'ün ziyaretlerine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vahit Sağdıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım ve diğer bazı daire amirleri de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.