Gaziantep

Ramazana doğru

14:36 25 Mayıs 2017
Ramazana doğru

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, ramazan dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Fadıloğlu, mesajında, bu mübarek ayın tüm Gaziantepliler ve İslam alemi için her türlü sıkıntıdan kurtulmaya, barış ve kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğin kuvvet bulmasına vesile olmasını diledi.

Özkeçeci ise, AK Parti teşkilatı olarak bu ramazanda da Gaziantep halkının iftar sofralarına misafir olacaklarını ifade etti.

Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni barındıran ramazanın Kur'an-ı Kerim'in indirildiği mucizelerle dolu bir ay olduğunu vurgulayan Özkeçeci, şunları kaydetti:

"Ramazanda her zamankinden fazla düşkün ve muhtaçlara yardım eli uzatılmalı, çocuk ve yaşlıların gönlü alınmalıdır. Bu mübarek zamanın ülkemizde ve tüm İslam aleminde oluşturduğu birleştirici gücün dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması yine en büyük temennimizdir. Başta Gaziantepli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif'ini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın şehrimiz, ülkemiz, milletimiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.