Gaziantep

Baykan Kaymakamı Kocabey'e yönelik terör saldırısı

15:01 07 Temmuz 2017
Baykan Kaymakamı Kocabey'e yönelik terör saldırısı

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey'e yönelik terör saldırısına ilişkin, "Bu onların aslında bittiğinin, çamura battığının işaretidir. Bunlar çırpındıkça da batmaya devam edecekler." dedi.

Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, son zamanlarda başta AK Parti olmak üzere siyasi parti temsilcilerine, il ve ilçelerdeki devlet erkanına karşı bazı saldırılarla karşılaşıldığına işaret etti.

Bu saldırıların demokrasiye, milletin iradesine yapılan saldırılarla aynı anlama geldiğini ifade eden Aydın, bu tür saldırıların her türlüsünü şiddet ve nefretle kınadıklarını dile getirdi.

Saldırıların önemli anlamları olduğunu anlatan Aydın, şöyle konuştu:

"Ne yaparlarsa yapsınlar, biz biliyoruz ki bu onların son çırpınışları. Artık acziyet, tükenmişlik ifadesindeler. Halkın taleplerini yerine getirenlere karşı yapılan saldırılar, demokrasiyi yok saymaktır. Milletimize hizmet götüren kaymakamlarımıza yapılan saldırılar milletin kendisine yapılan saldırılardır. Bu olayları kabul etmemiz mümkün değil. Bu onların aslında bittiğinin, çamura battığının işaretidir. Bunlar çırpındıkça da batmaya devam edecekler."

Aydın, vatan, millet, bayrak ortak noktasında herkesin omuz omuza 80 milyon bir olacağını belirterek, buna karşı olanlarla yol yürümenin de yanlış olduğunun unutulmamasını istedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.