Gaziantep

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

13:40 15 Temmuz 2017
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kulüpten yayımlanan mesajda, Türkiye Cumhuriyeti'nin 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşatılmaya çalışılan hain kalkışmanın ardından tüm dünyaya bir kez daha gerçek gücünü ispatladığını, devlet ve milletin bu hain terör örgütüne karşı eşi benzeri görülmemiş bir birliktelik sergileyip, darbe girişimi yapmak isteyen terör örgütü mensuplarına karşı dimdik ayakta durarak canı pahasına vatanından, özgürlüğünden, birlikteliğinden ve bayrağından vazgeçmediği anımsatıldı.

O kara gecede 249 vatandaşın gözünü bile kırpmadan şehadete yürüdüğünü ve şehitlik mertebesine eriştiğine işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu hain kalkışmanın başaktörleri olan FETÖ/PDY'ye karşı kahraman Türk milleti, ülkemizin demokratik bütünlüğünü etkilemeye kalkışanlara karşı gerekli cevabı vermiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin asıl sahibi olan milletimizin, tanklara, uçaklara ve her türlü ağır silaha karşı gözünü kırpmadan göğsünü siper edeceği unutulmuştu. Nitekim kahraman milletimizin sayesinde bu kalkışma, istedikleri sonuca ulaşmadan son bulmuştur. Bayrağını, ülkesini, milletini seven vatandaşlar olarak gururla bir kez daha söylemek isteriz ki devletimize, ülkemize ve bayrağımıza olan sevgimiz 15 Temmuz 2016 gecesinde göstermiş olduğumuz birliktelik ve dik duruşumuz değişmeyecektir. Devletimizin bekası, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin refah ve mutluluğu için ne gerekiyorsa son nefesimize kadar yapmaya Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olarak daima hazır olduğumuzun sözünü bir kez daha veriyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.