Gaziantep

Oğuzeli'ye 3 yılda 250 milyon liralık yatırım yapıldı

15:03 12 Ağustos 2017
Oğuzeli'ye 3 yılda  250 milyon liralık yatırım yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Oğuzeli ilçesinde alt ve üst yapı olarak 3 yılda 250 milyon liralık yatırım yapıldığını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çeşitli bölgelerinde yol ve kanalizasyon çalışmaları devam edilen Oğuzeli ilçesinde, alt yapı ve yol çalışmalarını yanı sıra bugüne kadar yapılan yatırımlarla Oğuzeli Büyükşehir Parkı ile 3 taziye evi kazandırıldı.

İlçe merkezinin yanı sıra bağlı kırsal mahallelerde de yol, sathi kaplama, kanalizasyon ve su arama çalışmalarını sürdüren Büyüşükşehir Belediyesi, aynı zamanda yol açma ve mahallelerde yıkım ve enkaz temizliği çalışması da yapıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne alt ve üst yapı olmak üzere son 3 yılda 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

İlçedeki Sacır Deresi'nde ıslah projesi yürüttüklerini, mahalle yollarında sathi kaplama olarak 129 bin 306 metrekare kilit parke taşı döşediğini kaydeden Şahin, su ihtiyacının karşılanması için merkez ve bağlı mahallelerde yeni sondaj kuyuları açarak ilçe genelinde 13 bin metre içmesuyu hattı döşediklerini bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.