Gaziantep

Gaziantepli gençler sporla buluşuyor

16:43 14 Ağustos 2017
Gaziantepli gençler sporla buluşuyor

Şehitkamil Belediyesi, yaz tatili etkinlikleri düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yaz Gençlik Kamplarında 4 bin öğrenci, doğa, tarih, kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle buluştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, düzenledikleri etkinliklerle çocukların kaynaşma ve sosyalleşme imkanı bulduğunu belirtti.

Çocukların, gençlerin her şeyin en iyisini hak ettiğini aktaran Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"Hayata geçirdiğimiz tüm sportif projelerle, spor okulları ve kamp çalışmalarıyla gençlerimizi emin adımlarla geleceğe hazırlıyoruz. Kamp faaliyetlerine katılan öğrencilerimiz diğer bir yandan da yaz tatillerini dolu dolu geçiriyor. Paydaş kurumlarla işbirliği içerisinde özellikle dezavantajlı bölgelerde eğitim gören öğrenci gruplarını, yine camilerimizde Kur'an-ı Kerim öğrenen yavrularımızı, spor okullarında ve kulüplerde eğitim gören sporcu kardeşlerimizi kamp alanında etkinliklere dahil ediyoruz. Yaz aylarının başlangıcından bu yana 4 bine aşkın öğrencimiz etkinliklere katıldı. Yıl boyunca faaliyetlerine aralıksız olarak devam eden gençlik kampımızda, doğa yürüyütball, tırmanma duvarı, ip parkuru, pentatlon, oryantring gibi eğlenceli ve heyecanlı etkinlikler mevcut. Kontenjanlarımızın el verdiği ölçüde tüm gençlerimizi bu alanda misafir etmeyi arzuluyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.