Gaziantep

GAÜN'de meyan şerbetli kayıt

11:47 16 Ağustos 2017
GAÜN'de meyan şerbetli kayıt

GAÜN'den yapılan yazılı açıklamaya göre, lisans ve ön lisans programlarına direkt başvurarak kayıtlarını yapmak isteyen öğrenci ve aileleri, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında ağırlandı.

ÖSYS sonucu Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) öğrenim hakkı kazanan öğrencilerle ailelerine kayıt sırasında meyan şerbeti ikram edildi.

Kayıt yaptıran öğrenci ve ailelerine bölgede yaz günlerinin vazgeçilmez içeceklerinden meyan şerbeti ikram edildi.

Özellikle başka kentlerden gelen öğrenciler, önce kola sandıkları içeceğin başka bir tat olduğunu görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rektör Prof. Dr. Ali Gür, bu yıl 8 bin 135 öğrencinin önemli bir bölümünün e-devlet üzerinden kayıtlarını yaptırdığını belirterek, "Çevre illerde oturan yeni öğrencilerimiz ve aileleri hem kampüsümüzü, hem Gaziantep'i görmek için kendileri gelerek kayıt yaptırdı. Kayıtlar 17 Ağustos Cuma günü sona erecek. Bu yıl kayda gelen misafirlerimize, yöremizin farklı bir tadı olan meyan şerbeti ikram ettik. Öğrencilerimiz ve aileleri meyanı çok beğendi. Bu ikramımızı geleneksel hale getireceğiz." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.