Gaziantep

Şanlıurfa İsot Festivali'ne doğru

18:09 05 Ekim 2017
Şanlıurfa İsot Festivali'ne doğru

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, haftasonu kentte düzenlenecek Şanlıurfa İsot Festivali'ne (URFES) ilişkin, "Bölgemizin ve kentimizin önemli değeri olan isotu her alanda duyurmak istiyoruz." dedi.

Başkan Çiftçi, Anadolu Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Bölge Müdürü Mehmet Yılmaz Güldaş'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Çiftçi, yaptığı konuşmada, Ajans'ın bölgenin tanıtımına önemli katkılar sağladığını dile getirdi.

Basın kuruluşlarıyla elele vererek Şanlıurfa'nın gelişimine katkı sağlamak istediklerini ifade eden Çiftçi, bu anlamda isotun önemine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Bölgemizin ve kentimizin önemli değeri olan isotu her alanda duyurmak istiyoruz. Bu anlamda festivalin dolu dolu geçebilmesi için hem Şanlıurfalılara hem de bölge halkımıza ihtiyaç duyuyoruz. O yüzden herkesi festival alanına davet ediyoruz."

Festivalin tarladan sofraya kadar isotun her aşamasının katılımcılara tanıtılacağını anlatan Çiftçi, festival kapsamında birbirinden renkli yarışmaların da olacağını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.