Gaziantep

"Fatma Şahin görevinin başındadır"

13:24 02 Kasım 2017
"Fatma Şahin görevinin başındadır"

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hakkında görevden alınacağı yönünde ortaya atılan iddialarla ilgili, "Fatma Şahin görevinin başındadır ve genel merkezimiz arkasındadır." dedi.

Başkan Özkeçeci, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, toplantının genel merkezin talimatı doğrultusunda düzenlendiğini dile getirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile ilgili bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, tamamen asılsız, kasıtlı ve yıpratmaya yönelik olduğunu genel merkezin talimatıyla net bir şekilde ifade ettiğini anlatan Özkeçeci, şöyle konuştu:

"Çok değil daha dün 3. Kültür Şurası'nda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından gazi şehrimize yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve bıraktığı kalıcı değerler sebebiyle büyük bir övgüye mazhar olan Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in genel merkez nezdinde de böyle bir düşüncenin, böyle bir tasarrufun bulunmadığının altını özellikle çizmek istiyorum. Yalan haberlerden beslenerek suni gündem çabası içerisine girenler algı yönetimi oluşturup partimizi ve Belediye Başkanımız Fatma Şahin'i yıpratma çabası içerisine girmiştir. Bu girişimleri sonuçsuz kalacak ve yalanlarıyla başbaşa kalacaklardır. İpekyolu üzerinde binlerce yıllık geçmişiyle sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış ve her köşesi tarih ve kültür izleriyle dolu olan gazi şehrimize yapmış olduğu, insanı merkeze alan sosyal belediyecilik ve örnek başkanlığı ile Fatma Şahin görevinin başındadır ve genel merkezimiz arkasındadır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.