Gaziantep

Şahinbey Belediyesinden gazilere akıllı yatak

16:14 20 Aralık 2017
Şahinbey Belediyesinden gazilere akıllı yatak

Şahinbey Belediyesince ilçede ikamet eden gazilere, akıllı klozet ve akıllı yatak hediye edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile yürütülen proje çerçevesinde TSK rehabilitasyon merkezlerinde bulunan akıllı yatak, klozet ve banyo taburesi Gaziantepli gazilere kazandırıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olduğunu ifade ederek onların hayatını kolaylaştırmak istediklerini vurguladı.

Gazilerin vatan için hayatlarını ortaya koyduklarına dikkat çeken Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Gaziantep Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanımız Mehmet Yeter’in özellikle ayağa kalkamayan gazilerimiz için akıllı yatak ve klozetle ilgili talepleri oldu. Biz de bu talebe seve seve karşılık verdik ve evine akıllı yatak, klozet ve banyo taburesi yapılan gazimizin evini ziyaret ettik. Bu çalışmalarımızla onların hayatlarını kolaylaştırabiliyorsak bizim için büyük bir sevinç kaynağı olur. Allah onlardan razı olsun."

Şehit yakınları ve gaziler için yapılan konut inşaatının da devam ettiğini anımsatan Tahmazoğlu, önümüzdeki yıl tamamlanacağı müjdesini verdi.

Terör örgütlerine karşı verilen mücadelede gazi olan Şükrü Şahin ise verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu tür imkanlar sadece Ankara TSK’nın rehabilitasyon merkezlerinde bulunuyor. Türkiye’de sadece bizler bu imkanlardan faydalanıyoruz. Başkanımız bizler için ayrıca Mavikent’te konutlar yaptırıyor. Başkanımızdan Allah razı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.