Gaziantep

Kanser hastası çocuklara "Onkobis"

12:53 18 Ocak 2018
Kanser hastası çocuklara "Onkobis"

Kanser Savaşçıları Derneği, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Onkoloji Hastanesi’ne, kanser hastası çocuklar için özel olarak tasarlanan ve "Onkobis" adı verilen serum askılı bisiklet hediye etti.

GAÜN Tıp Fakültesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kanser Savaşçıları Derneği gönüllüleri Dr. Kerim Kaban ve Dr. Erkan Koyuncu, Şahinbey Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara 4 serum askılı bisiklet bağışında bulunarak, çocukların yüzlerini güldürdü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen hastanenin başhekim yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Handan Haydaroğlu Şahin, derneğe, ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, "Uzun tedavi sürecinde psikolojik açıdan yıpranan çocuklara bu ve benzeri bağışlar, etkinlikler, motivasyon kaynağı olmaktadır. Bu güzel destekleriyle, bağışlarıyla burada tedavi gören çocuklarımızın yüzünü güldüren Kanser Savaşçıları Derneği’ne ve gönüllülerine teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle duyarlı insanların olması hepimize umut vermektedir." ifadelerini kullandı.

Dr. Kerim Kaban da Kanser Savaşçıları Derneği’nin kanserle mücadele eden binlerce kişinin yaşamına bir şekilde dokunduğuna dikkati çekerek, kanserle savaşan hastalara bu zorlu süreçte çeşitli destekler veren bir dernek olduklarını anlattı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.