Gaziantep

GASMEK 2. dönem kursları başlıyor

10:47 31 Ocak 2018
GASMEK 2. dönem kursları başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) yeni eğitim dönemine, bu yıl da yeniliklerle başlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep halkının ekonomik, sosyal, kültürel ve sanatsal açıdan gelişmesi ve hayatlarını zenginleştirmesi gibi bir misyonla uzun yıllardır kaliteli hizmet imkanı sunan GASMEK, yeni bir meslek sahibi olmak, bir sanatla yeteneğini keşfetmek ya da aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen herkese ücretsiz eğitim imkanı sağlıyor.

7’den 70’e herkesin hayatına dokunan GASMEK, faaliyete başladığı günden bugüne meslek eğitim kursu grubunda 104 bin 378, etüt grubunda ise 24 bin 172 olmak üzere toplamda 128 bin 550 kursiyere eğitim verdi.

GASMEK ilk dönem, 28 alan 260 farklı branşta 27 kurs merkeziyle, meslek eğitim kurslarında 23 bin 180, eğitime destek kurslarında 6 bin 166 öğrenciye eğitim imkanı sundu.

GASMEK, ayrıca kreş imkanıyla kursiyerlerin 03-06 yaş arasındaki çocukları için güzel bir fırsat sunuyor.

Eğitimlerin 26 kurs merkezinde 260 branşta ücretsiz olarak devam ettiği GASMEK'te, vatandaşlar düzenlenen sergi, seminer ve söyleşi gibi faaliyetlerden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Şubatta başlayacak yeni dönem kursları, haziran ayında sona erecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.