Gaziantep

Zeytin Dalı Harekatı

15:14 01 Şubat 2018
Zeytin Dalı Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de yaralanan bir asker, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı.

GAÜN'den yapılan açıklamaya göre, Afrin'in PYD/PKK ve DEAŞ unsurlarından temizlenmesi için yürütülen operasyonda gözünden yaralanan ve sabah saatlerinde Gaziantep'e getirilen Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı, ameliyat edildi.

Odasında müşahede altında tutulan gaziyi ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ali Gür, hastanın durumuyla ilgili bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti. Gür, "Şu anda emin ellerdesin. Arkadaşlarımız ön ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. İnşallah 4 gün sonra da ikinci ameliyatın yapılacak ve sağlığına tam anlamıyla kavuşacaksın." ifadesini kullandı.

Rektör Gür'ün bir isteği olup olmadığını sorduğu Gazi Uzman Çavuş Kabakçı da "Hainlerle savaşmak için bir an önce iyileşip, mevzime, arkadaşlarımın yanına dönmek istiyorum." yanıtını verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Prof. Dr. Gür, hastanenin Fırat Kalkanı Harekatı'nda 98 askerin tedavisini gerçekleştirerek sağlığına kavuşturduğunu anımsattı.

Hastanenin tüm imkanlarıyla milletin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin emrinde olmaya devam edeceğini belirten Gür, "Hastanemizde Zeytin Dalı Harekatı’nın başlamasıyla teyakkuza geçirildi ve tüm ekiplerimiz 24 saat her türlü vakaya müdahale eder durumda nöbet sistemine başladı. Vatanı için cephede kendisini siper eden askerimiz için biz de bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de gereken her şeyi yapmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.