Gaziantep

Camiye gelen çocuklar ödüllendirildi

16:23 02 Şubat 2018
Camiye gelen çocuklar ödüllendirildi

"Haydi Çocuklar Camiye" projesi kapsamında 10 gün boyunca camiye gelip, namaza devam eden ve hadis ezberleyerek puan toplayan çocuklar ödüllendirildi.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocatepe Camisi'nde cuma namazı sonrası yaşları 6-13 arası 75 çocuk için ödül töreni düzenlendi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun da katıldığı etkinlikte birinciye bisiklet, ikinciye ve üçüncüye uzaktan kumandalı araba, diğer dereceye giren çocuklara kitap hediye edildi.

Değerlendirmelerine yer verilen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sivil toplum kuruluşlarının böyle bir proje yaptığını duyunca kendilerinin de destek verdiğini kaydetti.

Bundan sonra da bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Fadıloğlu, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kocatepe Camii İmamı Ali Turan ise, çocukların camide buluşması ve imanlı bir nesil yetiştirmek adına böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini aktardı.

10 boyunca camiye gelen çocuklara her namazdan sonra ahlak ve edep dersleri verdiklerini anımsatan Turan, "Bunun yanı sıra hadis ezberlettik. Sağ olsun, Valimiz, Şehitkamil Belediye Başkanımız ve İlçe Müftümüz de bizlere her konuda destek oldular. İnşallah daha güzel bir nesil, daha güzel bir gelecek bizleri bekliyor. Eğer imanlı bir nesil yetiştirirsek, önümüzdeki nesil daha güzel olacak diye ümit ediyorum." açıklamasında bulundu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.