Gaziantep

Okul servisi sürücülerine eğitim

16:51 13 Åžubat 2018
Okul servisi sürücülerine eÄŸitim

Yavuzeli İlçe Milli Eğitim ile Halk Eğitimi Merkezi müdürlükleri tarafından okul servisi sürücülerine eğitim verildi.Yavuzeli Rumkale Konferans Salonu'nda 5 gün, toplamda 30 saat vericek eğitimin açılış programına katılan İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz, tüm servis sürücülerinin ve araçlarının mevzuattaki kurallara uygun olarak sürekli denetleneceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık da sürücülerden öğrencileri araçtan indirip bindirirken dikkatli olmalarını istedi.

Alçık, "Öğrencilerin araçtan inip bindiklerinden emin olmadan hareket etmemelisiniz. Öğrencilere kendi çocuklarınız gibi davranın. O zaman kazanan siz olursunuz. Lütfen hız yapmayın. Dikkatli bir şekilde araçlarınızı kullanın. Çocuklarımızın araç içerisinde oturmaları konusunda da onları yönlendirin. Onları sağ salim taşıyın." diye konuştu.

Açılışa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İlker Buğra Han Pınar, İlçe Emniyet Amir Vekili İbrahim Ağıllı ile Yavuzeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Çelik de katıldı.


YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.