Gaziantep

Sağlığımızla böyle oynuyorlar! Tam 640 kilogram...

11:39 01 Mart 2018 3 Yorum Var
Sağlığımızla böyle oynuyorlar! Tam 640 kilogram...

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde bir kaçak tavuk kesimhanesinde yapılan denetimlerde, kesilmiş ve paketlenmeye hazır 640 kilogram tavuk ile kesilmek üzere olan 86 canlı tavuk ele geçirildi.

Oğuzeli Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, Çaybaşı Mahallesi Besi Organize Sanayi Bölgesi'nde kesimhane olarak kullanılan bir eve baskın düzenledi.

Evde yapılan kontrollerde, kesilmek üzere 86 canlı ve paketlenmeye hazır vaziyette 640 kilogram da kesilmiş tavuk ele geçiren zabıta ekipleri, kesilmiş tavuk etleri ile 86 canlı tavuğu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Suriye uyruklu kişilerin işlettiği tespit edilen iş yerinin ev olarak kiralandığını belirleyen jandarma ekipleri, kaçak kesim yaptıkları iddiasıyla 4 Suriyeli ile ev sahibini gözaltına aldı.

Ekipler, kaçak kesim yapılan evi ise mühürledi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • bunlar iyi gunler 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki fabrikadan gelen tavuklar çok iyide.yahu dsha piliç bile olmadan basiyolar şırıngayla hormonu 5 saniyede kocaman tavuk oluyor.ordan çalisip ayrilan biri söyluyordu sakin yemeyin eşcinsellik uyandiracak yan etkileri bile var o hormonlarin diyordu.kesimini anlatmiyorum bile.o yuzden bu kesimane dahada madum duruyor bence
    Cevapla
  • Turkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Ay ne yedimiz ictimiz iyce belli oldu acaba bizde yedikmi hep yapmislar sattmislar diyoruzda kim aldi bizde bilmeden yedik ictikmi ki abavvvvv uyyyyyy
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ispartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür olaylar Suriyeliler geldikten sonra baya artış gösterdi. Biraz kural nizam öğrenmeleri lazım
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.