Gaziantep

İKA'dan tanıtım atağı

10:40 08 Mart 2018
İKA'dan tanıtım atağı

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Gaziantep ve Adıyaman illerini tanıtacak.

İKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, kentlerin, tarihi kimliği, doğal güzellikleri ve turizm değerleri uluslararası fuarlarda tanıtılacak.

Kentlerdeki bazı tarihi eserlerin UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer aldığına dikkat çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Nemrut Dağı, Yesemek Taş Ocağı ve Heykel Atölyesi, Zeugma Arkeolojik Siti uluslararası fuarlarda tanıtılacak. ITB Berlin Turizm Fuarı, MITT Moskova Turizm Fuarı, UITT Kiev Turizm Fuarı, BITT Milano Turizm Fuarı’na katılacak olan İpekyolu Kalkınma Ajansı, dünyanın dört bir yanından fuarlara katılacak olan turizm profesyonellerine bölgenin tanıtımını yapacak. Fuarlarda İngilizce dokümanların yanı sıra hazırlanan tanıtım filmiyle de bölgenin etkin tanıtımı yapılacak. Fuarlarda seyahat acenteleriyle bölge turizminin canlanmasına yönelik önemli görüşmeler gerçekleştirilecek. Fuarlardan sonra yerel ve ulusal gazetelerde röportajlar planlanarak fuarların etkin tanıtımı yapılacak. Uluslararası turizm fuarlarıyla yaklaşık olarak 1 milyon kişiye ulaşılması hedefleniyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.