Gaziantep

Afrin gazisi taburcu oldu

13:06 06 Nisan 2018
Afrin gazisi taburcu oldu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yaralanan ve Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde (GAÜN) tedavi gören Gaziantepli Piyade Uzman Çavuş Mustafa Karaoğlu taburcu oldu.

GAÜN'den yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Piyade Uzman Çavuş Mustafa Karaoğlu'nun babası Mansur Karaoğlu, hastanede kaldıkları süreçte çok memnun kaldıklarını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Ali Gür başta olmak üzere, başhekimlere ve tüm çalışanlara teşekkür eden Karaoğlu, "Buraya geldiğimiz günden bu yana herkes bizimle oldukça ilgilendi. Evladım, işinin ehli hekimlerimiz, çalışanlarımız sayesinde eski sağlığına kavuştu. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bu duyarlıkları bizi çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

GAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin ise Zeytin Dalı Harekatı başladığı günden bu yana 18 askerin tedavi için hastanelerine getirildiğini aktardı.

Bu askerlerin 10'unun ayakta, 8'inin de yatarak tedavi gördüğünü dile getiren Zengin, "Hepsinin de taburcu işlemi gerçekleştirildi. Hastanemiz bünyesinde tedavi gören son askerimiz Mustafa Karaoğlu'nu ise bugün hayırlısıyla taburcu ettik. Yaklaşık 2 aydır misafir ettiğimiz hemşehrimiz Mustafa Karaoğlu'nu şifayla taburcu etmek bizi ziyadesiyle mutlu etti. Sağlık durumu oldukça iyi. Bilinmelidir ki kapımız ordumuza, gazilerimize her zaman açıktır. Tüm imkanlarımızla onların emrindeyiz." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.