Gaziantep

30 Ağustos Zafer Bayramı

12:08 30 Ağustos 2018
30 Ağustos Zafer Bayramı

Gaziantep'in Araban ve İslahiye ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı.

Araban ilçesindeki kutlamalar, Türk bayraklarıyla donatılan Hükümet Konağı bahçesinde Araban Kaymakamı Emin Bağlı ve Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Kıdemli Çavuş Şevket Köşkeroğlu yaptı.

Daha sonra Kaymakam Bağlı, makamında tebrikleri kabul etti.

Törene İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Mustafa Gözükara, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Ömer Ayabak, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, CHP İlçe Başkanı Mustafa Kayacı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

- İslahiye

İslahiye'deki kutlamadaysa Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. 106. Topçu Alay Komutanlığından Topçu Binbaşı Fuat Güner, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Törene, Kaymakam Ramazan Yıldırım, 106. Topçu Alay Komutanı Topçu Albay Ömer Şahin Selvi, Belediye Başkanı Kemal Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, daire amirleri ve askeri erkan katıldı.

Program sonunda Kaymakam Yıldırım, makamında tebrikleri kabul etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.