Gaziantep

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek

12:48 15 Ekim 2018
Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı" kapsamında başlatılan yüzde 10 indirim kampanyasına destek vereceklerini bildirdi.

Akıncı, yaptığı yazılı açıklamada, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin de üst düzey destek sağladığı Enflasyonla Mücadele Programı kapsamında, "En az yüzde 10 indirim" kampanyası başlatıldığını anımsattı.

Özel sektör ile kamu arasındaki güçlü koordinasyon ve iş birliğinin hedeflenen başarıyı getireceğine dikkat çeken Akıncı, üyeleri indirim kampanyasına katılmaya davet etti.

Birlik ve beraberlik arttıkça sorunların da en kısa sürede çözüleceğini vurgulayan Akıncı, şunları kaydetti:

"Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) organizasyonuyla Türkiye genelinde yapılacak bir çalışmayla, Tüketici Fiyat Endeksinde bulunan ürünlere yönelik üretim gerçekleştiren veya bu ürünlerin ticaretini yapan, asgari 3 ay süreyle en az yüzde 10 oranında indirim yaparak, kampanyaya katılmak isteyen tüm üye firmalarımızın belirlenmesi amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda kampanyaya katılmak isteyen üyelerimizin www.gtb.org.tr web adresimiz üzerindeki formu doldurarak en geç 19 Ekim 2018 Cuma gününe kadar borsaya geri bildirimde bulunmaları gerekmektedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.