Gaziantep

Tayini çıkan yargı mensupları için veda yemeği

14:10 06 Kasım 2018
Tayini çıkan yargı mensupları için veda yemeği

Gaziantep Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, tayini çıkan hakim savcılar için düzenlenen veda etkinliğinde yaptığı konuşmada, mesleğin bir zorluğunun da yargı mensuplarının alıştığı ilden ayrılması olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz, şunları kaydetti:

"Aslında biz hakim ve savcı olarak şunu çok iyi biliyoruz ki görev yaptığımız her ili yaşayarak tanıyoruz. Biz de Gaziantep'e yeni atandık ve kısa sürede Gaziantep'i çok sevdik. Burası dışarıdan göründüğü gibi değil, çok güzel bir çalışma ortamı var. Umarım sizler de buradaki sıcak ve samimi çalışma ortamından memnun ayrılmış olursunuz. Burada hizmet veren ve bugün Hakimler Savcılar Kurulumuzun kararıyla başka illere tayin olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve ülkemizin diğer bölgelerinde verecekleri adalet mücadelesinde şimdiden onlara başarılar diliyorum. Ayrıca adliyemize yeni atanan hakim ve savcılarımıza da 'hoş geldiniz' diyorum. Birlikte uyum içerisinde çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum."

Adalet Komisyon Başkanı Ercan Kumhak ise, tayini çıkan hakim ve savcılara başarılar dileyerek, "Birlikte zor bir süreç yaşadık ama birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ne olduğunu gördük ve adil olmaya çalıştık. Umarım sizin de yargıladığınız kişiler kararlarınızdan memnun kalmışlardır. İlimizde görev yapan hakim ve savcılarımız, buradan güzel intibalar bırakarak ayrılıyorlar. Görev süresince göstermiş oldukları nezaketten, sıcakkanlılıklarından ve anlayışlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum ve yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başsavcı Yılmaz, Soma Başsavcılığı'na atanan Cumhuriyet Savcısı Serkan Başaran'a plaket verdi.

Başkan Kumhak, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Hakimliğine atanan Türker Özmen'e ve Adalet Komisyonu Üyesi 9. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adnan Yılmaz da Soma Hakimliğine atanan Sibel Başaran'a plaket takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.