Gaziantep

Gören inanamadı! Yumurtadan bu halde çıktı

13:19 14 Nisan 2019 -3 Yorum Var
Gören inanamadı! Yumurtadan bu halde çıktı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yumurtadan 4 bacaklı civciv çıktı. Yaklaşık bir gün yaşayan civciv bir süre sonra telef oldu.



Nizip ilçesi Aşağıbayındır Mahallesi'ne bağlı Aşağı bayındır köyünde çiftçilik yapan Ali Balcı isimli köylü, sabah kalktığında tüm civcivlerin yumurtadan çıktığını sadece bir yumurtanın kırılmadığını fark etti. O yumurtayı da kıran Balcı, yumurtada 4 bacaklı bir civciv olduğunu gördü. Canlı olarak yumurtadan çıkan civciv, mahallelinin de ilgi odağı oldu. Görenlerin şaşkınlığını gizleyemediği civciv bir gün sonra telef oldu. Civcivin sahibi Ali Balcı, civcivi gördüğünde şaşırdığını belirterek, "Sabah kalktığımda civcivler çıkmıştı. Ancak bir tane yumurta kırılmamıştı. Çocuklarımla beraber o yumurtayı kırınca şok oldum. Çünkü civciv 4 ayaklıydı ve hala yaşıyordu. Köylülere sorduk onlarda şaşırdı onlar da daha önce böyle bir şey görmediklerini söyledi. Eğer bir gün daha bekleseydik civciv halen yaşardı" diye konuştu. 

YORUMLAR

-3 Yorum Var
  • İbret 5 yıl önce Şikayet Et
    En câmi' bir mu'cize-i kudret olan insanın hilkatini âdi deyip lâkaydlıkla bakar. Fakat insanın kemal-i hilkatinden huruc etmiş, üç ayaklı yahut iki başlı bir insanı bir velvele-i istiğrabla nazar-ı ibrete teşhir eder. Meselâ: En latîf ve umumî bir mu'cize-i rahmet olan bütün yavruların hazine-i gaybdan muntazam iaşelerini âdi görüp, küfran perdesini üstüne çeker. Fakat intizamdan şüzuz etmiş, kabilesinden cüda olmuş, yalnız olarak gurbete düşmüş, denizin altında olan bir böceğin bir yeşil yaprakla iaşesini görür, ondan tecelli eden lütuf ve keremle hazır balıkçıları ağlatmak ister. {(Haşiye): Amerika'da aynen bu vakıa olmuştur.} Sözler - 137
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah..
    İlk beğenen sen ol
  • zübeyir 5 yıl önce Şikayet Et
    yani en güzel şekilde yaratılmış mahlukat dikkatimizi çekmez çünlü ülfet olmuş alışmışız göre göre..ancak böyle Allahın izniyle farklı yaratılmış mahlukatı görünce ilgimizi çeker..halbuki her gördüğümüz şeyin ilgimizi çekip hayretimizi artırması gerekiyor kulluk gereği
  • abubekr 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir meseleyi bir araba laf ile anlatmış kendi de anlamamıştır muhtemelen İfadeler osmanlı türkçesi açısından da yanlışlarla dolu.
    İlk beğenen sen ol
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne didin burda emmi?
    İlk beğenen sen ol
  • alper 5 yıl önce Şikayet Et
    yani?
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.