Gaziantep

Otomobilinden uçan evrakları toplarken canından oldu

17:13 22 Temmuz 2019 -1 Yorum Var
Otomobilinden uçan evrakları toplarken canından oldu

Gaziantep’te otomobilinin açık olan camından yola uçan evrakı toplamak isteyen Kazım Vural'a, başka bir otomobil çarptı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Vural, bugün yaşamını yitirdi.

Kaza, geçen cumartesi günü D 400 İpekyolu üzerinde meydana geldi. Otomobili ile iş yerine giden

Kazım Vural'ın yan koltuğa koyduğu evrak, rüzgarın etkisi ile açık olan camdan uçtu. Vural, yola savrulan evrakı toplamak için aracını durdurup, indi. Ancak Vural'a, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen başka bir otomobil çarptı. Vural, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla yakındaki özel hastaneye götürüldü.  Ağır yaralı olan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Kazım Vural, bu sabah yaşamını yitirdi.

Vural'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR

-1 Yorum Var
  • Karamurat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ecel gelmis evrak bahane.
    Cevapla
  • Perdeler var 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes, herşeyin hüsn-ü hakikîsini(güzel yüzünü) göremediği için, zahirî şerriyet ve noksaniyet cihetinde Hâlık-ı Zülcelal'e karşı itiraz etmemek ve rahmetini ittiham etmemek ve hikmetini tenkid etmemek ve haksız şekva etmemek için, Allah bazı şeyleri sebep perde kılmış. Nasılki vefat eden ibadın küsmesinden Hazret-i Azrail'i kurtarmak için hastalıkları ecele perde etmiş. Öyle de: Hazret-i Azrail'i (A.S.) kabz-ı ervaha perde edip, tâ merhametsiz tevehhüm edilen o haletlerden gelen şekvalar, Cenab-ı Hakk'a teveccüh etmesin. Lemalar - 82
  • MÜMİN ERSİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Her kötü şeyi Allah a havale etmeyi bırakın... İnsanoğlu maalesef sorumsuzluklarını Allaha yükleyerek rahatlamaya çalışıyor.... Yapmayın bunu..
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.