Gaziantep

Kör taklidi yapan kadın dilencinin mal varlığı dudak uçuklattı

14:38 04 Ocak 2020 11 Yorum Var
Kör taklidi yapan kadın dilencinin mal varlığı dudak uçuklattı

Gaziantep'te görme engelli taklidi yapan kadın dilencinin üzerine kayıtlı 2 iş makinası, 1 otomobil, 1 daire çıktı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, elindeki sopayla görmek engelli taklidi yapıp vatandaşların duygularını sömüren Sevda K.'nin üzerine servet çıktı. Kadını yakalayan zabıta ekipleri kadının üzerine 2 iş makinası, 1 otomobil, 1 daire olduğunu belirttiler.

Zabıta ekiplerince daha önce de defalarca yakalandığı ortaya çıkan Sevda K.'yı gören zabıta ekipleri ise "Allah'tan kork senin mal varlığın var. Üzerine kayıtlı 2 iş makinası, 1 otomobil,1 daire var. Neden dileniyorsun" dedi. Maddi durumunun iyi olduğu öğrenilen Sevda K.'nın Nurdağı'nda ikamet ettiği ve dilenciliği çevre il ve ilçelerde yaptığı öğrenildi.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • galip 4 yıl önce Şikayet Et
    Dilencilik ruhsal dengeyi bozar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Dilenci suçlu, peki yüzünü neden kapatıyorsunuz? Zabıta nın yüzü kabak gibi ortada dilencinin ki kapalı! Böyle ters saçmalıklar Türkiye’de var başka yerde yok
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    anlamadığım...görüyorum her işlek yerde,cadde ve sokak başlarında dilenciler,ben günde 2-3 saat dışarı çıkıp 5-10 dilenciye rastlarken ,zabıta ve polis bunları hiç mi görüp müdahale etmiyor,bunlara müdahale etmeleri ancak dilenci aperasyonu emriyle mi oluyor. mesala semtim İstanbul İkitelli Cuma Pazarında 4-5 yol ortasında dilenci ve zabıtalar pazarda dolaşıp bunları toplıyacaklarına pazarın başında sohbet edip çay ocağından çay içiyor. ve dilencilerin bu kadar çok kazandığını düşünürsek rüşvetde söz konusu olabilir.
    Cevapla
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Dilenci lütfen başörtüsü kullanıp,örtülü insanları kötü imaj yapmayın bari
    Cevapla
  • İbretlik 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi buna ne ceza verecekler bence en doğrusu tüm mal varlığına el koyulmalı insanlarını merhamet duygularını kötüye kullandığından ibreti alem bu ceza verilmelidir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.