Gaziantep

Barışmaya gittiği eşini vurdu!

14:26 30 Ocak 2020 7 Yorum Var
Barışmaya gittiği eşini vurdu!

Gaziantep'te, Yunus M. (32) aldıkları boşanma kararı üzerine babaevine dönen 2 çocuk annesi eşi Sibel M.'yi (23) tabancayla vurarak ağır yaraladı. Genç kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, kaçtıktan sonra yakalanan koca, adliyeye sevk edildi

Gaziantep'teki 60´ıncı Yıl Mahallesi´nde, Sibel M.'nin (23) babası Şakir Polat´ın evinde insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. Sibel M. ve eşi Yunus M. (32),3 ay önce anlaşamadıkları için boşanma kararı aldı.

Buna rağmen çift aynı evde yaşamaya devam etti. Ancak 26 Ocak günü, koca, Sibel M.'ye babasının evine gitmesini söyledi. Sibel M. de 2 çocuğunu alıp, babasının evine gitti.

EŞİ AŞAĞI İNİNCE VURDU

Yunus M., dün sabah kayınvalidesi Döne Polat´ı arayarak, pişman olduğunu, gelip eşi ile konuşmak istediğini söyledi. Geldiği adreste eşinden kapının önüne inmesini isteyen koca, evin merdivenlerinde Sibel M.'ye tabancayla peş peşe ateş etti. Saldırgan koca kaçarken, ağır yaralanan Sibel M. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"KIZIMI KANLAR İÇİNDE GÖRDÜM"

Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Sibel M.'nin annesi Döne Polat, damadının en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Döne Polat, "Beni telefona arayıp, Sibel ile konuşmak istediğini söyledi. Babası izin vermeyince de eve gelmemesini söyledim. Yunus bana eve çıkmayacağını Sibel ile kapıda 2 dakika konuşacağını söyledi. Sibel aşağıya inerken silah sesleri geldi. Koşup baktığımızda kızımı kanlar içinde gördüm. Doktorlar durumu ağır diyor" dedi.

POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Baba Şakir Polat da damadına en ağır cezanın verilmesini istediklerini ifade etti. Saldırıdan kısa süre sonra polisler tarafından yakalanan Yunus M., bugün adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Vuran şahsın yakınıyım üzülerek belirteyim uzun zamandır madde bağımlılığına bağlı tedavi görmekteydi ancak son günlerde tekrar kullanmaya başladığı ve akabinde bu olayın meydana geldiğini öğrendik. Acımız büyük yengemiz hala yoğun bakımda inşallah kurtulur.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ÇANKIRILI 4 yıl önce Şikayet Et
    oysaki kadınlar yaradılış itibari gereği zayıf ve narindir. Allah onları kuvvetli olarak yaratmış olduğu erkeklere emanet etti.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatanperver 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamların biri manyak, ikisi manyak, üçü manyak diyelim. Peki hepsi mi manyak? İnsanlar neden bu hale geliyor? Olayın hiç bu tarafını araştırıp soruşturan yok. Kadın alıyor çocuklarını gidiyor babasının evine, sonra çocukları babasına düşman etmeye, onların babası ile iletişim kurmalarına engel oluyor, sonrasında da insanlar bir noktadan sonra çıldırıyor. Tabiki kadınlara şiddet olmasın, fakat birçok baba bu sebeplerden ötürü mağdur oluyor.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Boşanmalar bitmesi için ekonomide ailelere ek gelir artirici önlemler alınmalı faturalar yüzde 30 ucuzlamali
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • minber 4 yıl önce Şikayet Et
    insanların ahlaksızlıklarını bağnazlıklarını cehaletlerini dönüp dolaşıp dizilere bağlamak artık baydı bence tv dediğimiz şeyde yüzlerce kanal var inandığın dini yani islamı anlatan öğreten kanallarda var insanlar nefislerine güzel gelen şeyleri tercih edip seçiyor suçlu diziler oluyor bukadar basit yani öylemi diziler kaldırılınca herkez biranda aydınlanıcak bu gibi olaylar son bulucak öylemi?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.