Gaziantep

Torunlarına karpuz alamayan Fazilet Nine'ye yardım gecikmedi!

06:11 12 Haziran 2020 8 Yorum Var
Torunlarına karpuz alamayan Fazilet Nine'ye yardım gecikmedi!

Gaziantep’te yaşayan Fazilet Zehiroğlu'nun artık yüzü gülüyor. Şehrin ortasında 10 yıldır elektriksiz tek göz odada torunlarıma karpuz yediremiyorum diyen Fazilet nineye yardım eli uzandı...

Ünaldı Mahallesi'nde 4 nolu sokakta tek göz odada yaşamaya çalışan Fazilet Zehiroğlu, rutubetli odasında astım ve tansiyon hastalığıyla da mücadele ediyordu. Eşinden ayrılan ve daha sonra meme kanserinden hayatını kaybeden kızının bir oğlu ile cezaevine giren oğlunun iki çocuğuna bakmak zorunda kalan kadın, tek yardımcısı olan küçük oğlunu ise askere gönderince iyice zor duruma düştü. Karpuz isteyen torunlarının isteğine cevap veremeyen Fazilet nineye vatandaşlar ve devletin kurumları sahip çıktı. 

Torunlarına karpuz alamadı

Önceki hafta torunlarına karpuz alamayan Fazilet nine gözyaşları içinde yardım istemişti. Torunlarımın masraflarına yetişemiyorum diyen nine yetkililere ve yardımseverlere seslenmişti...

Haber7.com Fazilet nineye ulaştı ve yapılan yardımları kendi ağzından öğrendi. Dün sayfamıza taşıdığımız İHA'nın haberinden sonra Fazilet nine 'Kızılay evimize çekyat ve temizlik maddeleri getirdi. Devlet Koronavirüs önlemleri çerçevesinde 1000 TL pandemi yardımında bulundu. Deniz Feneri eve gelirken karpuz getirip bir miktar para yardımı yaptı. Bir miktar maaş bağlandı. Allah razı olsun herkes yardım elini uzattı. Halkımız da sahip çıktı. Yardım eden etmeyen, Haber7'den, devletimizden, herkesten Allah'tan razı olsun. 

Haber7 / Nusret Odabaş

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Filiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Adres neresi alabilirmiyim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • doğru sözlü 3 yıl önce Şikayet Et
    Komşusu açken tok yatanlar, idareci olmak kolay değil,ateşten gömlek giymektir. Ya bu işi yapmayın ya da gözünüzü açıp etrafınıza bakın. Böyle nice haberlerle karşılaşıyoruz. Yerel yönetimler konserlerde sanatçılara binlerce lira masraf yapana kadar etrafınıza bakın. Bu devirde kimse aç kalmamalı.
    Cevapla
  • Muhtar 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkese yetişmek kolay bir şey sanki. Adaletli halife Ömer'in (R.A) bile yetişmekte geciktiği zamanlar olmuş.
  • haklı 3 yıl önce Şikayet Et
    diline sağlık kardeşim yerel yöneticiler gözünü dört açıp kendi sınırları içinde bulunan garip gürebayı kollaması lazım. dediğin gibi üst tabakalara yemekler verip şirin görüneceğine ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatıp onların dualarını al. zaten bu senin onlara yaptığın minnet değil onların hakkıdır.
  • hasan gultekin 3 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bir muhalle mişki yada nasıl bir muhtar mışkı oturduğu yerde aldığı para haram olsun
    Cevapla
  • Malatyalı44 3 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyden önce Mahalle muhtarı olan zatlar acaba ne işe yarıyorlar Devletten her ay düzenli maaş alıp yan gelip yatmamaları gerekir, madem muhtar oldun mahallenden haberin yoksa aldığın maaş haramdır. O maaşta tüyü bitmeyenin ve yetimin hakkı vardır. Görevini yapmayanı görevden alacaksın...
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Burada yerel idarecilerin KABAHATİ BÜYÜK rencide etmeden ifşa etmeden neden yardım etmediler
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Her yardıma ihtiyacı olana yetişmek zor. İllaki birkaç kişi unutulabilir veya gözden kaçabilir. Bu gibi kişileride muhtarların tespit ederek bildirmesi gerekiyor.
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.