Gaziantep

Tıkanan lavaboyu açmak isterken canından oluyordu

10:47 30 Temmuz 2020 4 Yorum Var
Tıkanan lavaboyu açmak isterken canından oluyordu

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir kişinin tıkanan mutfak lavabosunu açmak için aldığı madde az kalsın ölümüne sebep oluyordu.

Olay, İslahiye ilçesi Beyler Mahallesi’nde meydana geldi. Tıkanan lavaboyu açmak isteyen Hüseyin G. lavabo açıcı maddenin üzerindeki yazıyı okumadan dökünce patlama meydana geldi. Vücudunda yanıklar oluşan Hüseyin G. hastaneye kaldırıldı. Hüseyin G.’nin yüzünde ve vücudunun farklı yerlerinde ikinci dereceden yanık oluştuğu anlaşıldı.

"Döktükten sonra çekilmeme fırsat kalmadı"

Şişe üzerindeki yazıyı okumadan uyguladığını söyleyen Hüseyin G., "Sıvıyı tezgahın altından borunun içine döktüm. Döktükten sonra ayağa kalkıp çekilmeme fırsat kalmadı sıvı patlayıp, borudan üzerime sıçradı, kör oldum diye korktum" dedi.

Ağır yanıklar nedeniyle bir süre tedavi gören Hüseyin G.'ye, vücudunun bazı bölümlerindeki cilt hasarı nedeniyle doku nakli yapılması gerektiği öğrenildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Muhammed Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen bu kimyasal maddeler konusunda özellikle çocuklarımız başta çok çok dikkatli olalım.Gerekirse bu konuda okullar, aile,eğitim,öğretim dernekleri halkı bilgilendirmeli bilinçlendirmelidirler. Ancak bunların kullanımı konusunda bilgilerle bu tür kazalar önlenebilir veya minimum risk düzeyine iner.
    Cevapla
  • jansen 3 yıl önce Şikayet Et
    eee boru acilmismi
    Cevapla
  • Asss 3 yıl önce Şikayet Et
    Hidroklorüroksid adamı deler adamııı ve bu çoluk çocuk elinde geziyor....Komik
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.