Gaziantep

Duygu'nun şüpheli ölümü! Cinayet mi, kaza mı?

13:54 14 Ağustos 2020 31 Yorum Var
Duygu'nun şüpheli ölümü! Cinayet mi, kaza mı?

Gaziantep'te, erkek arkadaşı Mehmet K.'nin yaşadığı 5 katlı apartmanın 4'ünca katındaki evine giden 17 yaşındaki Duygu'nun sonu feci oldu. Pencereden düşen Duygu, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, Mehmet K.'yi gözaltına aldı. Duygu D.'nin kaza sonucu mu düştüğü, intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı

Gaziantep'te, erkek arkadaşı Mehmet K.'nin evinin penceresinden düşen Duygu D. (17) yaşamını yitirdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Batıkent Mahallesi'nde meydana geldi. Duygu D., erkek arkadaşı Mehmet K.'nin yaşadığı 5 katlı apartmanın 4'üncü katındaki evine gitti. Bir süre sonra Duygu D., evin penceresinden düştü. Kanlar içinde kalan genç kızı gören mahalleli, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

KAZA MI CİNAYET Mİ?

Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Duygu D.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Duygu D.'nin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Polis, Mehmet K.'yi gözaltına alarak sorgulamak üzere emniyete götürdü.

Duygu D.'nin kaza sonucu mu düştüğü, intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

YORUMLAR

31 Yorum Var
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Herhangi birisi 18 yaşından küçük biriyle evlendiğinde istirmarcı oluyor yer gök birbirine giriyor, 17 yaşındaki birisi erkek ''arkaşının'' evine gidiyor ve hayatını kaybediyor, cinayet mi, intihar mı, kaza mı diye sorgulanıyor. Asıl sorgulanması gereken gençlerin bu hale gelmesinin sebepleridir. Ne veriyoruz ki, ne bekliyoruz?
    Cevapla
  • Enes 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sonumuzu hayr eylesin.
    Cevapla
  • Ali haydar yemez 3 yıl önce Şikayet Et
    Haçlılar ülkeyi işgal edemedi ama aşlık kültürüyle ahlakımızı bozdu.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi yaşlı,çocuk,tansiyon hastası biri olur,başı dönmüş,dikkat etmemiş düşmüş dersin...kızın resmine tipine bakın,sportik vucutlu,civa gibi bir kız,öyle durup dururken pencereden düşebilecek birine benziyor mu.ya intihar yada cinayet.
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklara küçük yaşlarda toplumsal değerler telkin edilmeli kız olsun erkek olsun bütün çocuklar anne babalarına emanet, eğer çocuklar ailede koşulsuz bir şekilde sevildiklerini hissederlerse inanın anne ve babalarını üzecek bir şey yapmazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.