Gaziantep

Duygu'nun ailesine yardım bahanesiyle dolandırıcılık!

08:56 17 Ağustos 2020 5 Yorum Var
Duygu'nun ailesine yardım bahanesiyle dolandırıcılık!

Gaziantep Valisi Davut Gül, kentteki bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki Duygu Delen'in ailesine yardım bahanesiyle dolandırıcılık girişimlerinin olduğunu belirterek, vatandaşları uyardı.

Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Duygu Delen'in ailesinin ihtiyaç sahibi oldukları gerekçesiyle para talep edildiği yönünde duyumlar aldıklarını belirtti.

Ailenin maddi durumunun iyi olduğunu kaydeden Gül, "Duygu kardeşimizin ölümünden sonra bazı karekter yoksunlarının 'aileye yardımcı olmak' gibi gerekçelerle dolandırıcılık yaptıkları duyumu alınmıştır. Duygu'nun ailesinin hiç kimseye ihtiyacı yoktur. Aile şehrimizin hayırsever ailelerindendir. Lütfen bu kişileri polise bildiriniz." ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'te Duygu Delen (17), önceki gün erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Mehmet Kaplan'ın (20) bir binanın dördüncü katında bulunan evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetmişti. Olay sonrası gözaltına alınan Mehmet Kaplan çıkarıldığı mahkemece, "cinsel istismar" ve "kasten öldürme" suçlamaları ile tutuklandı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Osmanlı antalya 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda devletin uygulamaları her aileye zarar veriyor. İnsan kızına oğluna hiç bir şey diyemiyor... Ve aksine devlet bana ceza veriyor.. Reis bu iş olmuyor.. Aile kavramı önemli
    Cevapla
  • Kisai 3 yıl önce Şikayet Et
    Üç/beş gün sonra nu da unutulur! Neden? Bu kız gibi ve bu erkek gibi çocuk!lar dışarda veya evlerde sürüsüne bereket! Kızını dövmeyen, dizini döver! sözü geride kaldı..! Kızına sahip çıkmayan, mezarını kazar!...
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kırılır derle atalarımız.Sen erkek arkadaş edinir ve yanlız başbaşa bir evde kalırsan olacağı budur.Tabii erkeğinde kızında vebali büyüktür.Yahudi kafa Tv ler devamlı flörtü meşru gösteriyor gayri meşru ilişkiyi cinselliği normal gösteriyor.Olanda cahil gençlere oluyor.
    Cevapla
  • Zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu zavallı kızın başka fotosu yok mu? Maşallah alımlıymış ama bu fotoğrafların palaşılması ölmüş insana rahatsızlık verebilir, dikkat edelim lütfen
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerde o hassasiyet!
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    öldükten sonrası önemli evet.
    İlk beğenen sen ol
  • poyrazi 3 yıl önce Şikayet Et
    dolandırıcılık evrakta sahtecilik resmi evrak ve kıymetli evrak ın sahtesini üretip dolandırıcılık yapmanın kanuni müeyyidesi yok çünkü bizi yönetenlerde zaman zaman bu işlere yakınları ile birlikte başvuruyorlar güzeliem ülkemde
    Cevapla
  • Cengiz... 3 yıl önce Şikayet Et
    Poyraz, sizi yönetenlerden kimler de başvurmuş böyle dolandırıcılık işlerine... Öyle genel konuşup insanları zan altıda bırakamassın. Bildiğin, delilin varsa isimler ver. Yoksa da iftiranın büyük bir vebali olduğunu unutma!
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.