Gaziantep

Şahinbey Belediyesi’nden ilçe belediyelere destek

15:10 14 Aralık 2021 1 Yorum Var
Şahinbey Belediyesi’nden ilçe belediyelere destek

Şahinbey Belediyesi, 7 ilçe belediyesine destek olmaya devam ederek, Vakumlu Yol Süpürge aracı hediye etti.

Şahinbey’in daha yaşanılabilir bir ilçe olabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi; Nizip, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Karkamış, Nurdağı, İslahiye Belediyelerine Vakumlu Yol Süpürge aracı hediye etti.

BELEDİYELERİN AMACIN VATANDAŞA HİZMET GÖTÜRMEK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ayrım yapmaksızın ilçe belediyelerine süpürgeli temizlik aracı hediye ettiklerini belirterek, “Belediyelerimizin görevlerinin en başında temizlik geliyor. Temizliği de araç gereç olduğu zaman çok daha hızlı yapabiliyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak 7 temizlik aracını ilçelerimize hediye ettik. İlçelerimizde bu araçlarla temizlik işleri daha hızlı ve güzel bir şekilde yapılabilecek. Belediyelerin amacın vatandaşa hizmet götürmek. Şahinbey Belediyesi olarak ayrım gözetmeksizin 7 tane ilçe belediyemize süpürgeli temizlik aracı hediye ettik. İlçelerimize hayırlı olsun” dedi.

İLÇEMİZ İÇİN BİR İHTİYAÇTI

İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Şahinbey Belediyesine verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek “Bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman bizlere destek olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Bizim ilçemiz için bir ihtiyaçtı. Bu ihtiyacımız karşılanmış oldu” dedi.

CADDE VE SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL OLACAK

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, temizlik aracına ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, “İlçemiz kırsal bir ilçe ve bu araca çok büyük ihtiyacımız vardı. Sokak ve caddelerimiz bu araçla daha da temiz olacak. Bizlere desteğinden dolayı ayrıca Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

GÜZEL BİR PROJE

Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, Şahinbey Belediyesi’nin diğer ilçelere her zaman destek olduğunu belirterek “Güzel düşünülmüş bir proje bu anlamda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ HER ALANDA BİZLERE DESTEK OLUYOR

Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu, Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun görev alanı olmamasına rağmen kendilerine destek olduğunu ifade ederek “Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Görev alanı olmamasına rağmen her alanda tüm ilçelere destek veriyor. Bu anlamda Yavuzeli İlçemizin ihtiyacı olan temizlik aracını bizlere verdikleri için ilçem adına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BİZLERE HER KONUDA DESTEK OLUYOR

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, ekip olarak çok güzel yapıldığını belirterek “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan çok memnunuz. Allah kendisinden razı olsun. Bize her konuda destek oluyor. Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkâmil Belediye Başkanlarımız ile birlikte ekip olarak çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Şahinbey Belediyemiz daha öncede ilçemize kapalı Pazar alanı yapmıştı. Şimdide temizlik aracı hediye ettiler. Şahinbey Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Şahinbey Belediyesi Hizmete Binası önünde düzenlenen törene Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu, Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural katıldı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Antepli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya abi bu adam bir harika arı gibi çalışıyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.