Gaziantep

Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı’nda son iki gün

08:50 19 Şubat 2022
Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı’nda son iki gün

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14-20 Şubat tarihleri arasında açık olacak olan “Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı”nda öğrenciler düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi gösterirken hafta sonu etkinlikleri heyecan içinde bekleniyor.

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14 Şubat tarihinde görkemli bir şekilde açılan ve tüm vatandaşların ilgi odağı olan “Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı” 19-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek birbirinden ilginç ve heyecanlı etkinliklerle tamamlanacak.

HAFTA SONU DOLU DOLU GEÇECEK

Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezi'nde “Bi Dünya Kitap Bi Dünya Eğlence” sloganıyla başlayan “Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı”nda 19 Şubat Cumartesi günü Aslan Hürkuş çocuk sineması miniklerle buluşurken, Gri Koç (Gökhan Müftüoğlu), Işıl Elverdi ve Sakine Hakkoymaz gençlerle ve vatandaşlarla söyleşide bir araya gelecekler. 20 Şubat Pazar günü ise Kral Şakir çocuk sineması gösterime sunulurken, Saliha Erdim ve Saniye Bencik Kangal sevenleri ile bir araya gelecek.

DOYASIYA EĞLENDİK

Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı”nda doyasıya eğlendiklerini ifade eden vatandaşlar “Şahinbey Belediyesi her zaman olduğu gibi büyük bir projeye daha imza attı. Bizler 70 yayın evinden çocuklarımız için uygun fiyatlara çeşitli ve birbirinden değerli kitaplar aldık. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun çalışmalarından da oldukça memnunuz. Gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişip, bilinçlenmesi için bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor emeği geçen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” diye konuştular.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.