Gaziantep

Şahinbey Belediyesi’nden 150 bin fidan

15:06 24 Mart 2022 1 Yorum Var
Şahinbey Belediyesi’nden 150 bin fidan

Şahinbey Belediyesi, Orman Haftası nedeniyle vatandaşlara 150 bin adet çam fidanı dağıtımı gerçekleştiriyor.

Her yıl geleneksel olarak fidan dağıtımı gerçekleştiren Şahinbey Belediyesi bu geleneğini bu yılda Orman Haftası’nda sürdürmeye devam etti. Balıklı Parkı’nda vatandaşlara 150 bin adet çam fidanı dağıtımına başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, daha yeşil bir Gaziantep ve Şahinbey için fidan dağıttıklarını ifade etti.

DAHA YEŞİL BİR GAZİANTEP İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Göreve geldikleri günden bu yana yaklaşık 4 milyon ağaç dikimi ve dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Öncelikle Orman Haftamız kutlu olsun. Ülkemizin dört bir yanının ağaçlarla kaplanması için ağaç dikimi çok önemli. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz bu alanda çok ciddi çalışmalar yapıyorlar. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak,  ağaçlandırma konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar 4.000.000’un üzerinde ağaç dikimini ve dağıtımını gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımıza fidan dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak 650 park ve yeni piknik alanları yaparak buraları ağaçlandırdık. Şu anda yetişmiş ağaçlar dikerek zamanı da satın alarak daha yeşil bir Şahinbey daha yeşil bir Gaziantep için çalışıyoruz. 750.000 zeytin fidanı, 150.000 fıstık fidanını çiftçilerimize dağıttık ve ürün vermeye başladılar. Şimdide vatandaşlarımıza çam fidanı dağıtıyoruz. Bu alanda çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    bir taraf da bedava diger taraf da bir agac icin yirmi bin lira iyi vurgun sonuc da ayni agac onu gec orman da agac mi yok getir et o kadar paraya kazik degil mi birileri iyi para yiyor heykel para etmedi yeni vurgun agac kes sonra agac al paraya bak
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.