Gaziantep

Derin dondurucuda cesedi bulunan Lina'nın babası kızı defnedilirken tabutuna hırka sardı

16:06 28 Eylül 2022 12 Yorum Var
Derin dondurucuda cesedi bulunan Lina'nın babası kızı defnedilirken tabutuna hırka sardı

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü belirlenen 3 yaşındaki Lina bebeğin cenazesi toprağa defnedildiği sırada babası Abdurrahman Erbay'ın kızı üşümesin diye tabutuna hırka sararak adeta yürek burktu.

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina’nın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla defnedilirken, cenaze töreninde baba Abdurrahman Erbay kızı üşümesin diye tabuta hırkasını sardı. Ayakta güçlükle duran Erbay, kızının tabutunu taşıyarak cenaze aracına kadar götürdü.

Cenazeye Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve aile katıldı.

 

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • H öztan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sabır versin zaten yüreği yanmış ne yaşamış nerden bilelim
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla
  • Mümine 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşanmalar arttı, evini geçindiremeyen kadın fuhuş tuzağına düşmemeliydi, sahip çıkılmalıydı, bence ayrılmış aike çocukları iyi izlenmeli, en çok da onlar istismar ediliyor.
    Cevapla
  • Gaziantep 27 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadin uzaklastirma almış. Ziyarete giden gorumcelere silah çekilmiş. Onlarda Annesi sonucta diye güvenmiş.Kim bilebilir bir annenin bunu yapacagini.Cocuk elinden alinali 6 ay olmus o muge anliya dun gelmis. ilk gun gelse yada polise gitse belki boyle olmicakti
  • Nedim 1 yıl önce Şikayet Et
    Burda babanın suçu var niye arayıp sormadın karından ayrıldın tamam çoçukların ne olacak diye hiç düşündün mü?sen iyi bir baba olsaydın çoçuğun senin yanındaydı şimdi tabuta sarılıp durursun sağ ken kaç kere sarıldın o çoçuğa acaba?allah rahmet eylesin yazık olan her zaman yavrulara oluyor
    Cevapla
  • Zhra 1 yıl önce Şikayet Et
    Bı yorum yaparken gerçeği bilmeden yapmayın. Kaç defa düştüğü çocuğun peşine göstermedi annesi dinlemedin mi
  • xray 1 yıl önce Şikayet Et
    9 aydır çocuk nerde diye sorma diycem ama kim suçlu değil ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.