Gaziantep

Her yerde topallayan kedi gören vatandaşlar gerçeği öğrenince dehşeti yaşadı

09:52 01 Ekim 2022 15 Yorum Var
Her yerde topallayan kedi gören vatandaşlar gerçeği öğrenince dehşeti yaşadı

Gaziantep Karkamış'da son günlerde topallayan kedileri gören vatandaşlar, kedilerin arka ayaklarının kesildiğini öğrenince dehşeti yaşadı.

Karkamış'ta sokak kedilerini kanlar içerisinde gören vatandaşlar şok yaşadı. Son günlerde kanlar içerisinde ve topallayan kedileri gören vatandaşlar, kedilerin arka ayaklarının kesildiğini tespit etti. Hayvanseverlere ve yetkililere haber veren vatandaşlar, olaya anlam veremediklerini belirtti. Tedirginlik yaşadığını belirten vatandaşlar, olayın sebebinin belirlenerek faillerinin yakalanmasını istiyor. Yetkililerin ilk yaptığı tespitlerde, 10'un üzerinde kedinin sağ arka ayağının kesildiğinin belirlendiği, sayının daha fazla olabileceği belirtildi.

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Cüneyt Topal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dilsiz Allahın güzel meleklere kim zulm ediyorsa Cenabı Allah lanet eylesin inşAllah Rabbim o kişilerinde pis bedellerinin Azrail kazb etmeden önce ayaklarını keser...
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin. Islah olmazsanız birileri de sizin bacağınızı değil kafanızı koparsın. Amin.
    Cevapla
  • Şirin YÖRÜKOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu vahşeti bu küçücük sevecen hayvanlara kim yapıyorsa, Allah binbir kere onların ( veya onun) belası ı versin . Böyle vicdansız canavarlara Allah defalarca iade eder inşallah. Böyle acımasız insan olabilir mi yaaa? Bana izin verilse ve o kişi bulunsa ben keserim onun arka bacağını. Lânet olsun.
    Cevapla
  • Emine 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah belalarını versin hangi vicdansız biri bunu yapabilir!? Kıyamet yakındır...
    Cevapla
  • Nergiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sizin kim yaptı ya bu masumlara sizin iki bacağını kopsun Insanllah ya nerde bu devlet nerde bu hayvan hakkları kanunu yalan hepsi artık yasa çıksın ya yeter sizin butu uzuvlarinuz kopsun inş yerde surunerek gezerken olun mithad olun size bakacak biri bulamayın nasıl kıyarsınız ya soysuzlar büyü içinde yaparlar 10 kediye burdan inanmayın büyüye ya Allah sizi çarpsın ins
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.