Gaziantep

Annesiyle çöp atarken yorgun mermi kurbanı oldu

12:21 29 Aralık 2022 11 Yorum Var
Annesiyle çöp atarken yorgun mermi kurbanı oldu

Gaziantep'te 16 yaşındaki Dilber Öztürkmen, annesiyle çöp atarken karnına yorgun mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, 16 Aralık günü Güzelvadi Mahallesi’nde meydana geldi Annesi ile çöp atmak için dışarı çıkan Dilber Öztürkmen’in karnına tabancadan çıkan yorgun mermi isabet etti. Yere yığılan Öztürkmen, annesi tarafından bir özel hastaneye götürüldü. Dilber Öztürkmen, burada yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alındı.

Öztürkmen, bugün sabaha karşı 13 günlük yaşam savaşını kaybetti. 7 kardeşin en büyüğü olan Dilber Öztürkmen’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Polis, Dilber Öztürkmen’in ölümüne neden olan kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Basiret 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeryüzünde gürültüden zevk duyan ve gürültüyle sevinen, savaş yapar gibi kutlama yapan bizim ülkemiz insanından başka ilkel bir insan güruhu var mı acaba ?
    Cevapla
  • Haklısın 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten de bir yorumcu arkadaşın dediği gibi yukardan inen yorgun bir mermi nasıl oluyor da karnına girip öldürecek boyuta ulaşabiliyor akla zarar.Bu işte bir gariplik var.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Adalet mekanizması şu anda çözümün değil tam tersine sorunun bir parçası gibi duruyor. Polis bin bir çabayla yakalıyor savcı yada hakim kolayca serbest bırakıyor. Zaten suçlularda şımarıkça bunu dillendiriyor, Savcı-hakim karşısına çıkarım, sonrada kelimi kolumu sallayarak evime giderim.
    Cevapla
  • Engo 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık tabancayla havaya ateş etmek de potansiyel cinayet suçuna girmeli.
    Cevapla
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    yorgun mermi karnından nasıl vurmuş, mermi bildiğin paralel gelmiş, yorgun mermi olma ihtimali yok. Allah rahmet eylesin. tek çözümün de idam olduğu konusunda herkes hemfikir.
    Cevapla
  • balistik 1 yıl önce Şikayet Et
    Salman Bey yerden eğik açıyla yükselen mermi eğik açıyla yere düşer. Siz kastettiğinizi düşündüğüm şekilde yani 90 derece açıyla yere dik şekilde düşmez. Allah rahmet eylesin. Silahla şaka olmaz.
    İlk beğenen sen ol
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Her konuda bilmişlik taslamayın kardeşim. Yukarı doğru ateş ettiyse düşerken karnından vurur yorgun mermi. Yanlış anlamayın ceza, idam bunlara sözüm yok ama yok yorgun mermi olma ihtimali yok felan. Bilmediğiniz detaylara girmeyin.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.