Gaziantep

Dükkanında öldürülen gencin katil zanlısı tam 7 yıl sonra maskedeki DNA'dan bulundu!

09:50 31 Aralık 2022 11 Yorum Var
Dükkanında öldürülen gencin katil zanlısı tam 7 yıl sonra maskedeki DNA'dan bulundu!

Gaziantep'te 7 yıl önce meydana gelen kuyumcu soygununda öldürülen 26 yaşındaki Şahin Demir'in katil zanlısı olay yerine yakın bölgede bulunan bir maskedeki DNA'dan tespit edildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 14 Eylül 2015'te Şehitkamil ilçesi Belkız Mahallesi'nde kuyumcu dükkanına giren soyguncular tarafından öldürülen Şahin Demir'in (26) katil zanlılarını yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

ŞÜPHELİLER ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

AA'da yer alan habere göre ekipler, olayın şüphelileri F.K. ve Y.A'yı 27 Ekim'de yakaladı. Adliyeye çıkarılan zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EKİPLER OLAY YERİNDE BULUNAN MASKEYE DNA TESTİ UYGULADI

Olay yerine yakın bir bölgede bulunan bir maskeden alınan DNA örnekleri, incelenmesi için Diyarbakır Bölge Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi.

MASKE KATİL ZANLISINI ELE VERDİ

Çıkan DNA inceleme sonucunda maskenin, 7 yıl önce işlenen cinayetin katil zanlısı M.K. tarafından kullanıldığı belirlendi. Katil zanlısı M.K'nin farklı bir yağma suçundan şu an cezaevinde bulunduğu belirtildi.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • İ.Yurdakul Yücel 1 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet olsun polislerimiz jandarmamız suçluyu yakalamada başarılı ama maalesef mahkeme serbest birakıyor suçluyu . Neye yaradı hiç . Adalette büyük boşluk var senelerdir söylüyoruz batı dan gelen kanunular bize bol geliyor ananemize uymuyor . Aileler yıkılıyor ölen ölüyor çocuğu yetim kalıyor ama suçlular polisten jandarmadan önce adliyeden çıkıp serbest .kalıyor Kanunlar suçludan yana olamaz .
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet olsun polislerimiz suçluyu yakalamada başarılı ama maalesef mahjeme serbest burakıyor suçluyu . Neye yaradı hiç . Adalette büyük boşluk var senelerdir söylüyoruz batı dan gelen kanunular bize uymuyor . Aileler yıkılıyor ölen ölüyor çocuğu yetim kalıyor ama suçlular serbest . Kanunlar suçludan yana olamaz .
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    RAHMAN RAHİM ALLAH’IN İSMİYLE EY İMAN Edenler! ÖLDÜRÜLME Konusunda KISAS Sizin Üzerinize YAZILDI. Hüre Hür Köleye KÖLE Dişiye Dişi, Fakat KİM, Onun Kardeşi Tarafından Bir Şeyle Bağışlanırsa, Gereken MA'RÛFLA TÂBÎ Olunması Ve İHSANLA ÖDENMESİDİR. İşte Bu RABBİNİZDEN Bir HAFİFLETME Ve Bir RAHMETTİR. KİM BUNDAN SONRA HADDİ AŞARSA ONUN İÇİN ELÎM AZAP VARDIR. 87-2/Bakara-178 EY TEMİZ AKIL Sahipleri! KISASTA Sizin İçin HAYAT VARDIR. Umulur ki; SİZ, İTTİKA EDERSİNİZ. 87-2/Bakara-179
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakalamakda sorun yokda, işin ceza kısmında maalesef sorun çok büyük. Polis arkadaşlar biz yakalamakdan bıktık, biz daha adliyede evraklarıyla uğraşırken suçlular bizden önce adliyeden salınıyor diyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bravo Vallaha Helal Olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.