Dilencinin üzerinden çıkan para 'pes' dedirtti
Gaziantep’te zabıta ekiplerince dilencilere yönelik yapılan denetimlerde yakalanan bir dilencinin üzerinden toplam 34 bin TL nakit çıktı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Şehitkamil ilçesi Duisburg Bulvarı Hasan Celal Güzel kavşağında dilencilik yapan şahıslara yönelik denetim yaptı. Zabıta ekipleri, denetim sırasında dilencilik yapan 58 yaşındaki Abdullah Parlak isimli şahsı durdurarak üst araması yaptı. Üst araması yapılan dilencinin üzerinde toplam 34 bin TL nakit ele geçirildi.

Zabıta memuru, dilencinin üzerinden çıkan parayı tek tek saydı
Duygu sömürüsünün bu kadarına pes dedirten o anlar zabıta ekiplerini de hayrete düşürdü. Dilencinin üzerinden çıkan paraları banknot banknot sayan zabıta memuru, paralara el konulduğunu belirterek şüpheli hakkında idari yaptırım tutanağı düzenledi.
YORUMLAR
18 Yorum Var-
Fatih
2 yıl önce
Şikayet Et
Adam hakkıyla dilenmiş. Alnının teriyle biriktirmiş. Şimdi sermayesine el koyup bu yaştan sonra da dişilenmeye mecbur etmemeniz lazım.
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
tarafsız
2 yıl önce
Şikayet Et
Dilenciliği meslek haline getiren insan müsveddelerine para vermeyelim...
Beğen
Toplam 5 beğeni
-
yabancı
2 yıl önce
Şikayet Et
vermeyin ortada dilenci falan kalmaz
Beğen
Toplam 5 beğeni
-
Gözcü
2 yıl önce
Şikayet Et
Allah boylelerin kökünü kazısında amin bizim alt sokakta arabaları var evi var yinede çocukları dileniyor
Beğen
Toplam 7 beğeni
-
Misafir
2 yıl önce
Şikayet Et
Bence sadece bu işte dilencilik yok, torbacı olabilir
Beğen
Toplam 3 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle