Gaziantep

Şahinbey Belediyesi'nden 104 bin öğrenciye bisiklet

15:49 15 Eylül 2023 2 Yorum Var
Şahinbey Belediyesi'nden 104 bin öğrenciye bisiklet

Başarıyı ödüllendiren Şahinbey Belediyesi 104.000 bin öğrenciye bisiklet dağıtımını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başarılı öğrencilere bisiklet hediye etme geleneğini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 6 takdirle başlattığı kampanyayı 4 teşekküre kadar indirdi. Takdir alan öğrencileri bisiklet sahibi yapan Başkan Tahmazoğlu teşekkür belgesi olan öğrencilere de müjde vererek 5 teşekkürden 4 teşekküre düşürerek öğrencilere bisiklet hediye edeceklerini ifade etti.

104.000 BİSİKLET HEDİYE EDİLECEK

Öğrencilere bisiklet hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Gençlerin ve çocukların hayallerini süsleyen bisikletleri onlara hediye etmeye devam ediyoruz. 6 takdir ile başladığımız bisiklet hediye etme kampanyamızı 4 teşekküre indirdik. Şahinbey Belediyesi olarak 104.000 bisiklet aldık ve bu bisikletlerimizi sırayla hediye ediyoruz. Önce 6 takdir alan öğrencilerimize bisiklet verdik, sonra bunu 5’e düşürdük, sonra 4 takdire düşürdük, sonra 3, 2 takdire ve 5 teşekküre düşürdük. Şimdi ise 4 teşekkürü olan her öğrencimize bisikletlerini hediye ediyoruz. Bisikletleriniz hayırlı uğurlu olsun” İfade etti.


 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • hakikat 7 ay önce Şikayet Et
    bisiklet ihalesini alan firmayı kutluyor başkanada hayırlı kazançlar diliyoruz.o paraya binlerce okula yüzme havuzu yaptırabilirdiniz mesela hani öğrenciler için kalıcı bir sosyallik isterseniz diye....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Semih 7 ay önce Şikayet Et
    Hazır 104 bin dağıtacağına 90 milyon tane dağıtında tam olsun bari :))))))))))))))))
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.